Ingrid Anches

Mijn naam is Ingrid Anches 37 jaar en woon in Utrecht. Als kind uit een gebroken gezin, heb ik veel meegemaakt. Dit heeft zoveel met mij gedaan dat ik in mijn verdere leven niemand meer vertrouwde en dat ik hele slechte keuzes heb gemaakt.

Dit bericht is geplaatst op 16-02-2020

Ik ben niet met het geloof opgegroeid. In een van mijn diepste dalen een gebed gedaan, ik heb gevraagd aan God dat als hij bestaat, dat ik mijn leven wil beteren en dat ik betere keuzes wil maken. Ik was inmiddels 32 jaar. Na een poosje had ik een persoonlijke ontmoeting met Jezus Christus. Ik wilde op die dag alleen over Jezus praten. Ik had wel een Bijbel gezien, maar nooit in een Bijbel gelezen. Ik had hiervoor wel geloofsbelijdenis gedaan en ik ben na de belijdenis niet meer naar de Kerk geweest.

Op mijn 21e ben ik moeder geworden van een prachtige dochter. De relatie met de vader van mijn kind was moeilijk en heeft geen stand gehouden. Ik voelde me zo alleen.

Ik kom uit een gezin van 4 kinderen. Ik heb een broer, een zus en een broertje. Mijn zus was ook tot geloof gekomen. Maar ook zij had veel meegemaakt, waardoor we niet over het geloof konden praten. Een nicht van mij was ook tot geloof gekomen, met haar kon ik over het geloof praten. Zij heeft me geadviseerd om een kerk te zoeken om naar toe te gaan. Mijn dochter ging toen met mijn nichtjes, al voordat ik tot geloof kwam, naar de zondagsschool. Ik besloot toen ik tot geloof was gekomen om terug naar de kerk te gaan waar ik belijdenis had gedaan. Daar ontmoette ik na 2 jaar mijn huidige vriend. Op dat moment begon het goed te gaan met mij, ik had iemand die mij steunde.  We besloten om een andere kerk te zoeken, want we wilden meer over het geloof weten. Mijn vriend had toen Mozaiek ontdekt. Hij was enthousiast over deze kerk. We zijn toen samen hiernaartoe gekomen. De preken raakte mij en de liederen ook.

Ik wil Jezus Christus volgen al de dagen van mijn leven .Het stat voor mij vast ,hij is mijn redder!