David Smejiers

Ik ben David, 28 jaar oud en ik woon nu zo’n 18 jaar in Veenendaal. Ik kom uit een hecht en warm gezin waar ik God heel dankbaar voor ben. In mijn dagelijkse leven werk ik en heb ik net een deeltijdstudie afgerond.

Dit bericht is geplaatst op 16-02-2020

Zo lang ik me kan herinneren ga ik al met plezier naar de kerk.

Ondanks dat ik altijd geloofde dat God bestaat, had ik Jezus niet aanvaard als persoonlijke Redder en Vriend. Ik maakte verkeerde keuzes en vond dat ik de consequenties daarvan helemaal zelf moest dragen. Maar je raadt het al, dat lukte mij niet alleen.

God heeft mij doen beseffen dat ik het niet alleen kan. Jezus is ook voor mijn zonden gestorven aan het kruis, daardoor mag ik in mijn gebrokenheid tot Hem komen. Toen ik dit diep van binnen begon te realiseren veranderde Hij iets in mij. Sindsdien heb ik zoveel liefde en vrede gekregen en zijn er onwijs veel mooie dingen gebeurd in mijn leven!

Ik ben nu ongeveer 8 maanden verder en ik wil niets liever dan een leven dichtbij Hem. Elke dag weer stel ik mijn vertrouwen op Hem en steeds laat Hij mij nieuwe dingen zien. God is zo geweldig goed, mijn diepste wens is om anderen ook te vertellen over dit goede nieuws!

Wees sterk, laat uw hart maar sterk en moedig zijn en blijf altijd op de HERE hopen.” Psalm 31:25