Arno Hofman

Ik ben Arno Hofman. In het verleden had ik nooit veel zin om naar de kerk te gaan. Het was voor mij 1,5 uur uitzitten op de houten bank en daarna snel weer naar huis.

Dit bericht is geplaatst op 16-02-2020

Terugkijkend, heeft God mij een lieve en gelovige vrouw (Joke) gegeven, waardoor ik toch niet helemaal ben afgekeerd van het geloof en de kerk, maar ik bleef wel een weerzin houden.

3 jaar geleden werd gevraagd of ik mee wilde gaan naar de 4e musketier (mannen event).
Ik had wel 'ja' gezegd, maar tot vlak voor het vertrek probeerde ik smoesjes te verzinnen om toch thuis te blijven, maar ben toch gegaan.
's Avonds vroeg de voorganger of mannen op wilden staan, die twijfels hadden over hun geloof. Ik twijfelde maar stond toch op. De voorganger vroeg de anderen hun hand op mijn schouder te leggen en te bidden. Vanaf dat moment ben ik langzamerhand mijn blik gaan richten op God.

Vorig jaar ben ik naar de business Alpha gegaan. In het afsluitende weekend werd er voor iedereen en dus ook afzonderlijk voor mij gebeden.
Tijdens het bidden werd aangeven dat ik op datzelfde moment moest uitstappen. Het maakte niet uit hoe... Het duurde even, maar ik begon luidkeels "Vul dit huis met uw glorie" te zingen. Ik heb nog nooit zo gehuild.

Ik vertrouw op God waar Hij mij ook naartoe leidt. Mijn verlangen is nu ook dat de Heilige Geest de mensen zal vervullen en hen de ogen laat openen.

God wil zo graag dat wij Hem op nr. 1 zetten. Doordat Joke en ik dat hebben gedaan, merken we ook dat Hij ons leidt.

Ik wil voor God leven