Jos Ronk

Mijn naam is Jos Ronk. Ik ben 49 jaar en getrouwd met Mariska. Ik ben door mijn ouders christelijk opgevoed en als kind ook gedoopt. Maar ik heb hier verder niets mee gedaan.

Dit bericht is geplaatst op 16-02-2020

Sinds ruim een jaar ben ik samen met mijn vrouw deel van Mozaïek. Ik ben lange tijd werkzaam geweest als facilitair manager bij een hotel/congres centrum in Lunteren. Zeven jaar geleden werd ik getroffen door een burn-out, het herstel was een zwaar en lang proces. Uiteindelijk heb ik daardoor drie jaar geleden deze baan op moeten geven.

Sinds een half jaar ben ik werkzaam op een zorgboerderij als woonbegeleider voor mensen met het autismespectrum en niet aangeboren hersenaandoeningen. Hier ben ik helemaal op mijn plek, het geeft mij energie om weer iets te kunnen betekenen voor een ander.

Tijdens mijn burn-out ben ik opzoek gegaan naar God dit gaf mij kracht tijdens mijn herstel en keuze voor een nieuwe baan. Ik merk dat ik nu meer rust in mijn leven ervaar omdat ik weet dat ik altijd op Hem mag vertrouwen. Hier ben ik Hem dagelijks dankbaar voor. Het is voor mij duidelijk dat ik mijn verdere leven samen met God wil aangaan en ik heb geen excuus meer om mij niet te laten dopen.

I’m a Child of God.

Ik wil samen met Hem een nieuwe start maken want waar Hij verschijnt wordt alles nieuw.