Nienke Boerma

Hoi, ik ben Nienke en ik ben 18 jaar. Ik ben christelijk opgevoed en ging van jongs af aan al naar de kerk. Toen ik door omstandigheden naar een christelijke middelbare school wisselde, heb ik God leren kennen en heb ik veel geleerd over Zijn woord.

Dit bericht is geplaatst op 08-12-2019

Toen ik meer dan een jaar geleden een relatie kreeg met mijn vriend was ik heel benieuwd hoe het zou lopen, omdat ik niet zo actief in mijn geloof was als hij. Het afgelopen jaar heb ik ervaren dat er Iemand is die van mij houdt zoals ik ben, ondanks dat ik niet altijd evenveel van mezelf hou. Afgelopen juni ben ik naar Opwekking geweest, daar heb ik veel strijd ervaren. Maar samen met Jezus ben ik blijven staan en heb ik volgehouden in het zoeken en leren kennen van Hem. Aan het begin van mijn geloof had ik in mijn hoofd “Maar moet ik dan niet een betere christen zijn?” “Moet ik me niet beter aan de regeltjes houden?” “Hoe kan Iemand, die ik helemaal niet persoonlijk ken, mij wel kennen. En dan ook nog eens zoveel van mij houden?”. Ik vond het super onwerkelijk, maar zag hoeveel troost het anderen bracht.

Toen kwam ik erachter dat God niet een God van regeltjes of moeten is, maar dat Hij graag betrokken wil zijn bij wat ik doe, bij wie ik ben en bij wat ik denk. Ook heb ik ervaren dat Hij er voor me wil zijn en me een knuffel wil geven juist als ik me alleen of niet de moeite waard voel.