Nadine Kok

Mijn naam is Nadine, ik ben 20 jaar en ben tweedejaars student Social Work aan de CHE. Ik ben de derde uit een gezin met vier kinderen en mijn ouders hebben in mijn opvoeding de basis gelegd van mijn geloof in God.

Dit bericht is geplaatst op 08-12-2019

Na de middelbare school afgerond te hebben mocht ik een basisjaar volgen aan de Evangelische Hogeschool. Tijdens dit jaar heb ik ontzettend veel mogen leren en ontdekken over mezelf en over God. Dit resulteerde in het feit dat ik eigenlijk wel even klaar was met God. Hij had niet alles heel goed aangepakt, vond ik. Ik had vragen aan God, was boos op God en overwoog een leven zonder Hem.

In mei 2017 gingen we een aantal dagen weg met de EH en tijdens die dagen heb ik God opnieuw leren kennen en Jezus mogen ontdekken. Dit was een fantastische ervaring, waarna ik God niet meer wilde laten gaan. Ik heb hier de keuze gemaakt voor een leven met Jezus.

In de jaren nadat ik de keuze voor God maakte, heb ik mogen zien hoe goed God is. Ik geniet van wie ik mag zijn en wat ik mag doen. Ik ben dankbaar voor de dingen die God me geeft en kan me geen leven zonder Jezus meer voorstellen. Om deze reden ga ik doen wat zoveel mensen in de bijbel me voor hebben gedaan. Ik ga me laten dopen, laat mijn oude leven achter mij en bevestig de keuze die ik gemaakt heb voor Jezus.