Niek Pereboom

Ik ben Niek Pereboom. Ik ben al een tijd intensief met God aan het wandelen. Zo ben ik heel lang op zoek geweest naar een kerk die bij mij past. In deze zoektocht ben ik 4 keer achter elkaar in een doopdienst beland bij verschillende kerken.

Dit bericht is geplaatst op 08-12-2019

Hierdoor werd mij duidelijk dat God dit ook voor mij in zijn agenda had staan. De laatste keer hiervan was bij Mozaiek0318. Maar God had mij nog geen tijd of datum gegeven dat het zo ver zou zijn. De laatste keer toen ik in de doopdienst bij Mozaiek0318 was op 17 februari 2019 wist ik dat God dit hier voor mij gepland had. Ik heb een ontmoeting met Jezus gehad in september 2018. Hier is Hij een bijzondere transformatie in mijn leven begonnen. De doop is daar een onderdeel van en op het tijdsplan van Gods agenda is dat voor mij nu aan de beurt.

Door de doop mag ik bewust met Christus sterven aan mijn oude leven. En vooral mag ik gaan LEVEN in het nieuwe leven dat ik van Hem gekregen heb en waarvoor Hij betaald heeft. 
(in the joy of the Lord) zoals Nehemiah 8:10 zegt: “The joy of the Lord is my strenght”. In het nieuwe leven in hem Galatians 2:20 (it s no longer me that lives, but Christ lives in me!).