Theodora Schoonderbeek

Hallo! Ik ben Theodora Schoonderbeek, getrouwd met Kees en moeder van 3 prachtige zoons.

Dit bericht is geplaatst op 08-12-2019

28 jaar geleden geboren als enthousiast en ondernemend meisje in een gezin van 12, met zeer liefhebbende ouders die ons gereformeerd hebben opgevoed en gedoopt.
Al van kinds af aan geloofde ik sterk in God en Zijn liefde en verlangen in een persoonlijke relatie met ons. Dit was vaak anders dan mij werd meegegeven.

Op 16-jarige leeftijd ben ik getrouwd met mijn geweldige man en moeder geworden van onze oudste zoon, daarop volgde een aantal turbulente jaren waarin ik in een depressie belandde en mij afsloot en een dikke muur om mij heen bouwde, hiermee heb ik met ups en downs doorgeworsteld tot mijn 25e.

Toen heeft mijn Vader mij Zijn hand toegereikt in de put waar ik zat en mij naar het licht gezet en bevrijd van alle negativiteit en pijn en stukje bij beetje herstel gebracht in mijn en ons leven.
In februari 2017 heb ik mijn leven aan Hem gegeven en kreeg ik eindelijk die persoonlijke relatie met Hem waarvan ik altijd al dacht dat die bestond!

Mijn doop is een stap in gehoorzaamheid op de vraag die God mij stelde, na vele tegenargumenten gaf Hij mij Zijn antwoord: Waarom aarzel je? Sta op, laat je dopen en je zonden afwassen onder aanroeping van de Naam van de Heere. (Hand 22:16)

Hij is Overwinnaar en het waard gehoorzaamd te worden en te ontvangen alle eer en glorie!