Tim Jongste

Ik ben geboren op 10 augustus 1994 (25) en afgelopen 22 mei ben ik getrouwd met mijn ‘nu’ vrouw, Ruth. We wonen samen in een boerderijtje in Renswoude. Ik ben projectcoördinator bij een installatiebedrijf gevestigd in Veenendaal.

Dit bericht is geplaatst op 08-12-2019

Daarnaast doe ik nog een deeltijdstudie bedrijfskunde op de Hoge School van Arnhem en Nijmegen (4e jaar). Ook ben ik een fanatieke wielrenner momenteel bij wielrenvereniging AXA Veenendaal.

Ik ben geboren in Papendrecht. Op mijn 7e ben ik met mijn ouders en broer (Robert, Erica en Dennis) verhuisd naar Zetten een klein dorpje in de Betuwe. In Zetten heb ik op een christelijke basisschool gezeten. In deze tijd ‘moest’ ik mee met mijn moeder naar de baptistengemeente in Zetten, mijn vader ging destijds niet naar de kerk. Toen ik 12 was mocht ik zelf de keuze maken of ik mee ging naar de kerk. Destijds heb ik de keuze gemaakt om dat niet te doen en te leven zonder God in mijn leven. Ik deed dingen waar ik vooral zelf zin in had en dacht niet overal even goed over na. God was op dit moment ver weg van mij en zelf was ik er ook totaal niet naar op zoek.

Van mijn 15e tot 18e heb ik gewerkt bij de Albert Heijn in Zetten en daar kwam een jongen werken die ik ook nog kende van de Baptistengemeente. Twan is zijn naam wij hadden een goede klik samen en zodoende heeft hij mij meegevraagd naar een christelijke conferentie Reveilweek en sindsdien heeft God mij niet meer losgelaten. En kom ik vanaf 2013 met veel plezier naar Mozaiek0318.

Ik wil me laten dopen omdat ik geloof dat God dit van mij vraagt. Ik heb een periode in mijn leven gehad waarin ik dacht dat ik het zonder God kon. De afgelopen jaren heb ik mogen ervaren dat ik door het bloed van Jezus Christus vrij ben. Ik wil Jezus volgen, elke dag van Hem leren en voor Hem leven. Ik ben trots om deel uit te maken van Zijn gemeente en trots dat ik de keuze mag maken me te laten dopen.