Linda van Mourik

Hoi! Ik ben Linda van Mourik en ben 17 jaar oud. Ik ben geboren in een liefdevol gezin. Vanuit huis ben ik niet gelovig opgevoed, wel kreeg ik het christelijke geloof mee vanuit de basisschool.

Dit bericht is geplaatst op 08-12-2019

Rond de 2e klas ging mijn moeder wel eens mee met een vriendin naar de sing-in en ik werd geïnteresseerd. Dus af en toe ging ik ook mee.

Op een gegeven moment vroeg een vriendin van school of ik mee ging naar Mozaiek0318. Dacht bij mezelf ‘prima’ ik wil wel een keertje mee.’ Paar weken later ging mijn zus ook mee. Nu gaan we met ze tweetjes al 3,5 jaar naar Mozaiek0318.  
Ik leerde God kennen en ging begrijpen waarom Jezus voor mij aan het kruis ging. Vond rust in Hem. Maar begreep toch nog niet helemaal wat Gods liefde voor mij was en dat ik zijn geliefde kind ben. Ik twijfelde veel aan mezelf en wist niet of ik goed genoeg was.

Dit jaar ging ik voor het eerst naar Opwekking met de jeugd en leiding van WE ARE YOUNG.  Ik leerde Gods liefde kennen en dat Hij houdt van mij zoals ik ben. God liet Zijn liefde zien en weet dat ik met Hem mag wandelen. Dit geeft mij rust en hoop, daarom sta ik elke dag met God op. Kan mij nu ook geen leven meer zonder God voorstellen. Hoop dat God straks door mij Zijn werk en goedheid mag laten zien.