Eleonora Löhr-Dolman

Heyy, leuk je op deze manier even te ontmoeten! Ik ben Eleonora (46).  Creatieve, passionele, struggelende levenswandelaar. Genietend van de kleine en grote dingen. Houd van gezelligheid, kokkerellen, uren tafelen, bomen over van alles int leven onder t genot van een wijntje. Positief int leven staand, verbinder, grote lijnen/overzicht bewaarder. Organiseer graag feestjes om het leven te vieren, te dansen, samen te zijn, te delen met elkaar.

Dit bericht is geplaatst op 13-10-2019

Zoeker int leven naar zingeving.
Niet gauw is iets te gek.
Stort me in van alles, oeps niet altijd handig.
Groot hart.

In december 25 jaar getrouwd met mijn geduldige, lieve, vergevingsgezinde man Pieter (50). Samen 4 super toffe meiden gekregen. Laura (23), Elizabeth (19), Lorena (16), Christine (14). Ook samen, gezinshuisouders voor Martijn (16), Ivan (14). 
Met elkaar wonend in een heerlijk (klus) huis in Gendringen/Achterhoek. Dat klussen is na 14 jaar iets minder heerlijk (:
Maar een fijn open(t)huis te hebben is wel vet!
Een huis waar iedereen mag 'zijn' zonder dat er geoordeeld wordt.
Dit 'zijn', zonder geoordeeld te worden is precies datgene wat ik door alle shit van het leven heen zelf ook steeds weer ervaar bij God. 
Ik hoef niet steeds te vechten om alles eerst perfect op een rij te hebben en alles in orde te hebben voordat ik bij God mag 'zijn'. 
Ik mag door t leven heen reizen en dit samen met God doen.

Als aanvulling op mijn 'belijdenis van Gods bestaan' in mijn tienerjaren vind ik t tof om me nu te mogen laten dopen! 
Om te bezegelen dat ik in alle struggles van het leven, en alle worstelingrn door alle seizoenen van het leven heen, dieptepunten, hoogtepunten, toch t liefst kies voor God. Die eerst gekozen heeft voor mij! Hij bepaalt wie ik ben..Zijn geliefde dochter...♥️