Daan de Glee

Hoi! Mijn naam is Daan, ik ben zeventien jaar en ik woon in Barneveld. Ik zit op de middelbare school, nu in het zesde jaar van het VWO. Thuis woon ik met mijn ouders en zusjes, ik heb er wel vijf :).

Dit bericht is geplaatst op 13-10-2019

Ik spreek graag af met vrienden en anders vind je me in de sportschool, vaak ook met die vrienden   ;).

Mijn besluit om me te laten dopen komt niet geheel uit de lucht vallen. Ik ben opgegroeid in een hervormd gezin en ben tot een aantal jaren geleden ook trouw elke zondag naar de Hervormde Kerk in Barneveld geweest. Helaas begon het op een aantal punten te schuren, met als gevolg dat we op zoek gingen naar een kerk die beter bij ons paste. Na een aantal kerken te hebben gezien zijn we bij  Mozaiek0318 uitgekomen en daar zijn we gebleven.

Vorig jaar ben ik met Mozaiek0318 op kamp geweest naar Otterlo. Dit was een super mooi en leuk kamp, maar wat ik nooit meer zal vergeten zijn de momenten met God. Ik kan me nog goed herinneren dat we zongen ‘’het kruis van Jezus houd ik voor ogen, ik keer niet terug, ik keer niet terug’’. Op dat moment besefte ik me dat dat is wat ik wilde, dat is waar ik naar verlang. Ik wil niet naar de zonde, ik wil mijn ogen op God houden. Dat is waarom ik me wil laten dopen: om naar God te blijven kijken en achter Hem aan te gaan.