Desiree Lodder

Mijn naam is Desiree Lodder en ik ben 19 jaar oud. Ik ben als kind niet gedoopt, mijn ouders wilden mij namelijk zelf die keuze laten maken; So here I am!

Dit bericht is geplaatst op 13-10-2019

Ik ben veel mensen dankbaar die mij dingen hebben geleerd over het Christendom en in het bijzonder mijn opa en oma Marquart. Het verhaal begon toen ik ongeveer 4 jaar oud was en bij hen aan de keukentafel in de kinderstoel zat. Opa legde mij uit waarom we bidden en danken voor het eten. Dit was mijn eerste contact met God. Vanaf dit moment groeide mijn nieuwsgierigheid naar het geloof met de dag. Ik overspoelde mijn opa en oma met superveel vragen over God en zijn zoon Jezus Christus. Toen ik oud genoeg was om te lezen en te schrijven heb ik van hen mijn eerste kinderbijbel gekregen.

Verder heb ik altijd op Christelijke scholen gezeten; de Prinses Beatrixschool, het Christelijk Lyceum Veenendaal en nu zit ik op de Christelijke Hogeschool Ede. Deze scholen hebben mij inhoudelijk veel meegegeven over het Christendom en daar ben ik ze erg dankbaar voor!

Ik geloof dat God onze schepper is en dat zijn zoon Jezus Christus voor onze zonden aan het kruis is gestorven. Ik ben God elke dag dankbaar dat ik een geweldig leven heb en ik wil de hele wereld laten zien dat ik Zijn kind ben en bij Hem mag horen!