Daan Vellekoop

Mijn naam is Daan, ik ben 17 jaar en woon in Veenendaal. Ik ga nu ongeveer een jaar naar Mozaiek0318 en heb nu besloten om mij te laten dopen.

Dit bericht is geplaatst op 13-10-2019

Voordat ik naar Mozaiek0318 ging, ging ik naar de hervormde gemeente. Hier ben ik als kind ook gedoopt en actief betrokken geweest bij deze gemeente. Ik voelde mij echter steeds minder thuis bij deze gemeente en ook het geloof begon me minder aan te spreken.

Bij Mozaiek0318 vond ik het thuisgevoel weer terug. Het geloof begon me ook steeds meer te raken en ik begon weer meer worship liederen te spelen op mijn gitaar. Als ik hierop terugkijk, is dit zo mooi!

Afgelopen zomer ben ik naar een christelijke camping in Frankrijk geweest. Elke dag werd ik bemoedigd, hoorde ik over Jezus en over Zijn liefde, maar nog belangrijker, ik kon met leeftijdsgenoten spreken over Hem. Uiteindelijk kwam de vraag in mij op waarom ik me niet zou laten dopen, waarom ik Zijn liefde niet zou beantwoorden door de doop. Ik voelde dat dit het juiste moment was. En daar sta ik vandaag dan. Vandaag beantwoord ik Zijn liefde!