Linda van den Elskamp

Mijn naam is Linda van den Elskamp. Ik ben 19 jaar. Tot een aantal weken geleden woonde ik met mijn ouders, broer en zus in Kootwijkerbroek. Ik ben niet gelovig opgevoed. Sinds een paar weken woon ik op mezelf in Barneveld.

Dit bericht is geplaatst op 13-10-2019

Begin dit jaar is mijn opa overleden. Voor mij was dat de druppel. Ik zat al langer niet lekker in mijn vel en wist nooit waardoor het precies kwam. Ik werd depressief en wilde het liefst een einde maken aan mijn leven. Vaak heb ik gezegd dat de kerk of het geloof niets voor mij was. Maar een collega ging wel naar de kerk en ik zei voor de grap dat ik wel mee wilde. Na het condoleren van mijn opa wist ik het zeker. Die nacht heb ik haar gelijk verteld dat ik met haar kerken wilde bezoeken. Nadat ik een paar diensten had meegemaakt kon ik me er nog niet helemaal in vinden. Het enige waar ik me in kon vinden was God zelf maar ik kon geen kerk vinden waar ik me thuis voelde. Maar de onrust bleef en toch wilde ik God meer ontmoeten. Een andere collega nam me mee naar Mozaiek0318. Iets waar ik haar erg dankbaar voor ben.

God heeft mij licht gegeven in de duisternis. Ik ben er van overtuigd dat Hij deze twee collega’s mijn leven in heeft gestuurd om mij te redden. Deze twee collega’s hebben mij gesteund, bij God gebracht en meegesleept naar de dokter in een moeilijke tijd. Ik ga vaak twijfelen of iets wel echt goed voor mij is. Of iets wel echt bij mij past. Maar Hij heeft ervoor gezorgd dat ik hier niet omheen kan. Hij is waar ik mijn leven aan wil wijden en dat wil ik bezegelen met de doop.