Danielle Hartog

Door het overlijden van dierbaren en ernstige ziektes dichtbij kwamen, heb ik een lastige kindertijd gehad. Daardoor ging ik door een hele zware periode, waar nare gedachtes kwamen opdagen en ik niet meer wilde leven.

Dit bericht is geplaatst op 13-10-2019

Ik ga met mijn gezin bijna elke vakantie naar Christelijke camping De Betteld. In de zomer van 2018 gebeurde er daar iets bijzonders tussen mij en God.

Ik deed mee aan een jeugdprogramma en er waren daar jeugddiensten. Ik voelde dat ik voor mij moest laten bidden. Na een bijzonder gebed waarin mooie dingen werden gezegd ging ik terug naar mijn plaats en barstte in tranen uit. Het waren tranen van verdriet die er voor de laatste keer uit moesten, maar ook tranen van vreugde. Ik voelde namelijk dat God mij aanraakte en mijn pijn wegnam. Ik voelde veel vreugde en dat had ik sinds een lange tijd niet meer gevoeld. De dag daarna voelde ik geen pijn meer. Sindsdien ben ik gelovig en God voor eeuwig dankbaar dat hij mij heeft gered. En dat heeft hij meerdere keren gedaan. Ik wilde mij toen al laten dopen, maar mijn ouders vonden mij op dat moment nog te jong. Maar toch bleef het verlangen in mij, al meer dan een jaar nu.

De afgelopen periode heb ik te maken gehad met een zware identiteitscrises. Maar daar ben ik dankzij God goed uitgekomen. In Hem ben ik bijzonder en geliefd. God saves.