Lorena Löhr

Mijn naam is Lorena en ik ben 16 jaar. Ik ben christelijk opgevoed en ben daar heel dankbaar voor. Twee jaar geleden ben ik met een goede vriendin van mij (die ik al ken sinds we allebei super jong waren) naar een christelijk zomerkamp voor meiden geweest. Daar heb ik God echt ontmoet en heb Hem dat weekend echt ervaren in mijn leven.

Dit bericht is geplaatst op 13-10-2019

We hadden op dat kamp elke avond met alle meiden in een houten gebouwtje een soort dienstje. Daar gingen we zingen, praten en luisteren naar een preek. Daar werd op een avond verteld dat er een klif was met een brug. je moest toen voor jezelf na gaan denken of jij die brug al overgestoken had. Als je aan de overgestoken was, liet je de zonde achter je liggen. Er was geen weg meer terug. Maar dat betekende niet dat je dan klaar was. Dat was het begin. Ik besefte dat ik die week op dat kamp mijn brug overgestoken was. Ik ben die week ook erg geraakt en kreeg het besef van dingen die in mijn leven gebeurd waren. Ik ben die week erg dicht bij God gaan staan en na die week en vele weken en verder daarna heb ik daar veel van gemerkt.

Nienke (mijn vriendin met wie ik naar dat kamp was), Elske (vriendin, die ik Nienke en ik daar ontmoet heb) en ik hebben daarna samen besloten om ons samen te laten dopen.