Gerda Troost

Ik kom uit een gereformeerd gezin en ben als kind gedoopt, een keuze die mijn ouders voor me maakten waarop ik mag bouwen qua geloof!

Dit bericht is geplaatst op 13-10-2019

De laatste jaren ben ik naar de diensten van Mozaiek0318 gegaan. De eerste preek die ik hoorde was van Kees Kraayenoord over ‘werk in uitvoering’. Dit kwam zo binnen, ik voelde me zo gezien en aangeraakt en besloot dat ik inderdaad niet ging opgeven maar zou proberen om weer te leven.

Mijn leven bestond vooral uit depressies, angsten en dwangen en alle problemen die je erbij krijgt. Toen ik mij (nogmaals) aangeraakt voelde heb ik me aangemeld voor Care. Daar kreeg ik het advies om naar de vrij zijn bevrijdingsconferentie te gaan. En nu komt het mooiste: ik ben 3 november 2018 bevrijd van alle vloeken en banden die met de dood te maken hadden! Ineens veranderde mijn leven compleet, voor het eerst kreeg ik een perspectief van God en ook bevestiging dat ik hier nog een taak heb op deze aarde.

Ik ben Hem zo dankbaar voor deze bevrijding maar ook voor dit pad wat ik nog mag gaan; dat ik Hem wil volgen, met Hem onder in de dood en op te staan in een (ver)nieuw(d) leven!

Het lied ‘Jezus Overwinnaar’ is op mijn lijf geschreven: “dood waar is je macht, waar is je prikkel gebleven, Jezus leeft en ik zal LEVEN!”