Dominique Rodenburg

Mijn naam is Dominique Rodenburg en ik ben 17 jaar oud.  Samen met mijn broertje word ik christelijk opgevoed door onze ouders.

Dit bericht is geplaatst op 30-06-2019

Als we naar Opwekking gingen  kwam ik altijd vol van God terug. Dat hield ik jammer genoeg maar een week vol. Mijn middelbare school gaf geen godsdienst en er werd weinig met het geloof gedaan. Ik vond het erg moeilijk om alleen aan het geloof vast te houden. 
Dit jaar was het anders. Ik wilde me steeds meer verdiepen in het geloof. Nooit gedacht dat de volgende stap dopen was. Twee doopdiensten geleden had ik het gevoel al dat ik me mocht laten dopen alleen was ik van mening dat ik dit zelf had bedacht. 
Deze keer had ik weer het gevoel dat ik me mocht laten dopen, alleen voelde ik er een soort spanning er bij. Toch wilde ik zeker weten dat dit echt was.

Even werd ik rustig maar na een minuut begon ik te trillen en werd ik warm van binnen. Ik wist het zeker dit was de volgende stap. Vanaf dit moment heb ik bewust mijn leven gegeven en ga ik verder met de Vader aan mijn zijde.