Annemieke Poukens

Mijn naam is Annemieke Poukens, ben 18 jaar en studeer verpleegkunde aan de Christelijke Hogeschool Ede. Ik ben lid van Navigators studentenvereniging Ede en heb op dit moment een bijbaan in de psychogeriatrie.

Dit bericht is geplaatst op 30-06-2019

Ik ben opgegroeid in Sittard waar ik woonde met mijn ouders, zus en tweelingzus. In het gezin stond een persoonlijke relatie met God aangaan centraal. Ondanks deze positieve gesprekken met mijn ouders vond ik het lastig om te geloven in een wereld waar vooral atheïsme werd uitgedragen. Vertrouwen op God was een van de dingen die ik moeilijk bleef vinden. Toch liet God me op verschillende manieren zien dat Hij zeker te vertrouwen is. Ik heb Zijn liefde en aanwezigheid mogen ervaren in de stilte, tijdens aanbidding, op de zware momenten in het leven, maar ook op de momenten dat ik mijn dankbaarheid mocht uiten naar Hem.

Nu is het mijn beurt om mijn ja-woord te geven aan God en Zijn oneindige liefde. Ik wil voor Hem gaan, in elk stukje van mijn leven. Ik geef de touwtjes uit handen en laat Hem mijn leven leiden, voor eeuwig en altijd.