Celine van Engelenhoven

Ik ben Celine, ik ben 24 jaar, bijna 25. Ik heb de master Sociale Psychologie gehaald en ben nog bezig met deeltijd PABO, ik sta dus voor de klas.

Dit bericht is geplaatst op 30-06-2019

Ik kan me niets beters voorstellen dan de rest van mijn leven heel dicht achter God aan te gaan en Zijn hand vast te houden. Ik zou niet zonder Hem kunnen en willen leven. God houdt zo onvoorwaardelijk en oneindig veel van mij, dat ga ik nooit ergens anders vinden. En die liefde heb ik elke dag zo hard nodig.

Ik heb als gelovige veel twijfels, grote vragen en vaak genoeg snap ik er helemaal niets meer van. Op sommige momenten is mijn geloof zo klein, dat ik ineens twijfel over of God eigenlijk wel bestaat en of er echt zoiets is als een plan voor mijn leven. Of ik vraag me af of ik wel bij het ‘christelijke clubje’ gerekend wil/kan worden. Gelukkig verandert dit niets aan Gods liefde voor mij, die in alle omstandigheden hetzelfde blijft. In verwondering mag ik dat elke dag weer ontvangen en groeien in het soms moeilijke, maar vooral prachtige & avontuurlijke leven met God.


Midden in alle twijfels en vragen heb ik diep van binnen de rotsvaste overtuiging dat heel mijn hart van Hem is. Mijn liefdevolle Vader, allerbeste Vriend en sterke God. Zoals zo mooi beschreven staat in één van mijn favoriete nummers van Bethel (Goodness of God):

In darkest nights
You are close like no other
I’ve known You as a father
I’ve known You as a friend
I have lived in de goodness of God