Dorianne van Heerden

Ik ben Dorianne, ik kom uit Utrecht en woon op dit moment in Ede. Afgelopen zomer heb ik me bekeerd. Ik had een ander geloof en de overgang was niet zonder slag of stoot.

Dit bericht is geplaatst op 30-06-2019

Aan het begin had ik veel strijd met God, maar ook met andere dingen en keer op keer heeft God me geduldig en rustig aan de hand genomen en me moed en vertrouwen gegeven. De strijd is soms nog steeds gaande, maar nu weet ik hoe ik die strijd samen met God aankan.

God heeft in 1 jaar ongelooflijk veel veranderingen in mijn leven aangebracht. Hij heeft mijn familiebanden versterkt. Hij heeft me getroost en begeleid in moeilijke tijden. God heeft nieuwe mensen gegeven die in korte tijd enorm veel voor me zijn gaan betekenen. En alles begon met een klein gebedje, spontaan, uit het niets. Nog niet eerder had ik tot Jezus gebeden en Hij antwoordde in volle glorie! Jezus heeft me letterlijk gered en Hij zit nu voor altijd in mijn hart gegrift. Waarom ik me laat dopen? Omdat ik mijzelf aan Hem wil geven, mijn leven voor altijd met Hem wil delen. Maar ook omdat ik toe ben aan de volgende stap.

Het afgelopen jaar was ik een rupsje, dat gulzig kauwde aan het woord van God, aan de bijeenkomsten in Mozaiek0318. Dat groeide en groeide van de Heilige Geest, het zingen en bidden tot God. Ik ben al aardig een volle rups geworden, maar nu ben ik stil, afwachtend en heb een cocon om me heen gebouwd. Tijdens de doop leg ik mijn cocon, mijn oude leven af en zal ik gaan opbloeien als een vlinder, en ik hoop daarbij de liefde en kracht van Jezus te mogen uitstralen.