Rolanda van Brakel

Mijn naam is Rolanda van Brakel. Ik ben 44 jaar oud en moeder van 5 kinderen, waarvan ik voor 4 mag zorgen. Mijn eerste dochter mag al 21 jaar zingen en dansen bij haar Vader in de hemel.

Dit bericht is geplaatst op 30-06-2019

Opgegroeid in een christelijk gezin en als kind hebben mijn ouders mij laten dopen. Wat ben ik dankbaar voor alle kennis die zij mij hebben meegegeven hebben.

Maar het naar de kerk gaan was voor mij iets dat erbij hoorde en van een persoonlijke relatie met Jezus had ik niet gehoord. Na mijn huwelijk deed ik belijdenis en ook de kinderen hebben we laten dopen. Ik dacht eigenlijk best een goede christen te zijn… maar toch knaagde er ergens iets. Was dit nu alles?

Toen vorig jaar mijn ex-man wilde scheiden en het ook tot een breuk met mijn ouders kwam werd alle grond onder mijn voeten weggeslagen. Wat was ik boos op God! Waarom overkwam mij dit? Maar ergens besefte ik wel niet zonder Hem te kunnen. En toen ik zelf niet meer kon bidden waren er gelukkig vrienden die dat voor mij deden. En Hij liet mij niet los, maar liet juist zien dat Hij van mij houdt zoals ik ben. Wat een opluchting! Ik hoefde niets meer, want Jezus heeft het al voor mij gedaan.

Met mijn doop wil ik antwoord geven op Zijn liefde voor mij! Het is mijn verlangen om Jezus te volgen, om met Hem een nieuw leven te beginnen.