Sonja van Nifterik

Ik ben Sonja, 75 jaar en woon in Oss. Mijn leven was tot het voorjaar 2018 erg zwaar en moeilijk. Ik voelde mezelf niet geliefd en eenzaam. Hoe ik ook mijn best deed en veel goeds probeerde te geven, het was nooit goed genoeg voor anderen.

Dit bericht is geplaatst op 30-06-2019

Op latere leeftijd ben ik bij dementerende ouderen gaan werken, waar ik veel voldoening vond, het was voor mij een 2e thuis. Thuis had ik de verzorging voor mijn vader en moeder die bij ons in woonden.

Toen ik later niet meer kon werken viel ik in een groot zwart gat.

Vorig jaar heb ik mijn buurvrouw beter leren kennen en zij vertelde over God. Op een gegeven moment ben ik met haar meegegaan naar de dienst bij Mozaiek0318 met het idee dan ben ik daar ook weer vanaf. Zij deed zoveel lieve dingen voor mij maar die dienst zal toch wel niks zijn dacht ik. Toen in de dienst had ik het gevoel dat voor mij alle deuren opengingen. Ik zag zoveel hartelijkheid en warmte die ik nooit heb gekend.

Sinds die tijd kom ik zo vaak als ik kan bij de diensten van Mozaiek0318 en wil ik mezelf vandaag helemaal aan God geven. Vandaar mijn keuze om mezelf te laten dopen.