Sarah Nash

Mijn naam is Sarah Nash. Ik ben 37 jaar en woon samen met mijn zoon Ginn in het Houten. Ik ben gelovig opgevoed, namelijk katholiek en werd al snel na mijn geboorte gedoopt.

Dit bericht is geplaatst op 30-06-2019

Mijn communie en vormsel heb ik ook gedaan. Vanwege omstandigheden en het vele verhuizen vonden we niet altijd een kerk die aansloot en het praktiseren van ons geloof liep achteruit.

Ik heb als kind altijd veel liefde en geluk gevoeld dankzij de Heer. Maar toen ik wat ouder werd heb ik vele trauma’s meegemaakt en had niet de juiste mensen om mij heen. Hierdoor ontspoorde ik maar gelukkig kwam ik er altijd weer bovenop. Maar helemaal rust vond ik niet. Ik wilde zo graag terug naar de kerk. Ik wilde altijd weer dichter bij de Heer zijn maar ik schaamde mij door mijn verleden en dacht dat ik het niet waard was en had niemand in mijn omgeving meer die ook naar de kerk ging. Ik durfde niet meer maar wilde zo graag. 
Tot ik 2 jaar geleden mijn vriend tegenkwam. Hij stimuleerde mij en bleef mij vertellen hoe kostbaar ik ben en hoeveel God van mij houdt. Hij nam me bij de hand en nam me mee naar Mozaiek0318, hier komt hij al 5 jaar. Ik voelde mij gelijk weer op mijn plek en kwam er al snel achter dat God mij verwelkomt en blij met me is. Ik vond bij Mozaiek0318 weer hoop en geluk en het voelde al snel als een veilige haven.

Elke zondag ging ik weer samen met hem en zijn lieve familie naar de kerk en ik merkte hoeveel ik groeide en veranderde. Dat na velen jaren van onrust dat ik weer rust vond. Ik voelde steeds meer Gods liefde weer terugkomen en durfde mij weer open te stellen. Ik bemerkte hoeveel gelukkiger ik werd en zoveel rust vond. Elke dag voel ik zijn liefde en ik ben Hem zo dankbaar. Elke dag doe ik mijn best om naar Jezus te leven en het leven is zo mooi hierdoor. Ik kan mij een leven zonder Hem niet voorstellen. Ik ben zo dankbaar voor Zijn Liefde voor ons. Ik heb prachtige mooie momenten in Mozaiek0318 mogen meemaken en ik verheug me op alles wat ik nog meer mag meemaken.

Ik ben mijn ouders zo dankbaar dat ze mij als baby hebben laten dopen. Maar ik wil mijn geloof extra kracht bijzetten door zelf de keuze te maken om mij als volwassene te laten dopen omdat ik zoveel van Jezus hou en Hij zoveel voor ons betekent.