Bidhya van Harten

Mijn naam is Bidhya van Harten bijna 24, woon in Ede maar kom uit de buurt van Eindhoven. Ik ben 1e jaar student Social Work aan de CHE.

Dit bericht is geplaatst op 30-06-2019

Ik ben Christelijk opgevoed maar heb nooit begrepen wat een relatie met God precies was, en die had ik dus ook niet. Na een tijd lang grenzen op te zoeken vond God dat het genoeg was. 
Ik begon ontzag voor God te krijgen, en te begrijpen WIE Hij was. Hij liet zien WAT Hij gedaan had om vervolgens te laten zien wat Hij WILDE voor mijn leven.
Ik kan niet meer om God heen. Vasthouden aan Zijn beloftes en plannen voor mij, zelfs als ik het liever misschien anders wil of niet wil zien. Ik zie het dopen als een punt om op terug te mogen vallen, als ik weer verval in onzekerheid, twijfels, eigen plannen/verzinsels en het onderschatten van God. Dat ik mag beseffen dat zijn fundament sterk genoeg is om op te bouwen keer op keer.

In een gesprek vroeg God: “Wie ben ik?” Ik antwoordde: “U bent God” en na de 3e keer vragen zei God: “Je begrijpt het nog niet helemaal, (Hij liet mij het doop bad zien) en God zei: “Ik wil dat je je laat dopen om een nieuw identiteit te krijgen, MIJN identiteit. Een identiteit die nu al bezig is jou te vormen tot hoe Ik het lang geleden bedacht heb. Laat het water troebel worden met jouw pogingen Mij de rug te keren. Het behoort aan Mij omdat Ik ervoor aan het kruis stierf. Het zal voor Mij buigen want Ik ben opgestaan. Ik verbrak alle kettingen die jou nog vasthielden en ze liggen los om je heen, klaar om weggespoeld te worden. Leg voor nu en altijd jouw gedachtes, beslissingen, ideeën en toekomst in mij. Ik wil EN zal Mijn beloftes in jou gaan vervullen want Mijn plan blijft perfect. En dat moet je gaan begrijpen door de doop heen. Weet dat Ik op je sta te wachten als je in het water komt, Ik ben met je als je onder water gaat, en Ik zal er zijn als je boven komt”.