Vanaf 12 mei drie diensten bij Mozaiek0318

Het is een voorrecht dat we op zondag 12 mei gaan starten met drie identieke diensten: om 9.00, 11.00 en 13.00 uur.

Dit bericht is geplaatst op 27-04-2019

Tijdens de diensten van 9.00 en 11.00 uur is er crèche en kinderwerk. Op termijn willen we ook crèche gaan aanbieden bij de dienst van 13.00 uur. De Parelkids is er om 9.00 uur. Door een derde dienst kunnen we nog meer mensen welkom heten en bereiken met het evangelie. 

Parkeren en aanrijroutes
Om ervoor te zorgen dat ook de logistiek rondom de drie diensten goed loopt zijn er een aantal aanpassingen met betrekking tot parkeren en aanrijroutes naar de Basiliek. In onderstaand overzicht zie je wat de (nieuwe) aanrijroutes en parkeermogelijkheden zijn. Een exemplaar van de kaart is op zondag verkrijgbaar bij de Infobalie in de hal.


Help jij meebouwen aan Mozaiek0318?
Er is door een team van mensen veel werk verzet om de 3e dienst te realiseren. We zijn echter nog op zoek naar uitbreiding van een aantal teams. Door het werken in teams met ieder een eigen coordinator houden we de lijntjes kort en de taken helder. De teams Facility, Worship, Kids en Financiën kunnen nog veel ondersteuning gebruiken. In onderstaand overzicht zie je wat er nog nodig is.

Bediening  Aantal mensen nodig
Team Facility    
Schoonmaken rondom de diensten 10 (minimaal)
Parkeren  5 (minimaal)
Team Kids       
Crèche tijdens dienst 11.00 uur (volgens rooster 1x per maand) 20
Crèche tijdens dienst 13.00 uur (volgens rooster 1x per maand) 15
Team Worship       
Geluid (ervaring noodzakelijk) 3
Licht 3
Visueel (oa bedienen slides tijdens diensten)  2
Regie   3
Opbouw podium (voorafgaande aan dienst van 9.00 uur)  8
Afbouw podium (na afloop van de dienst van 13.00 uur) 8
Financiën  
Collectanten (tijdens de dienst) 12

Wil je ook jouw talent inzetten en meebouwen aan Mozaiek0318? Stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl en vermeld daarin welke bediening jij binnen onze gemeente wilt vervullen. Wil je eerst nog wat meer weten over de betreffende functie, stuur dan ook gerust een mailtje met je vragen. Je bent van harte uitgenodigd om mee te bouwen!