Wolf van Strien

Als kind ben ik gedoopt en christelijk opgevoed. Hoe ouder ik werd des te moeilijker ik het vond, van mij hoefde het niet zo. Ik kon ook wel zonder dacht ik......

Dit bericht is geplaatst op 14-04-2019

Maar bleef toch af en toe naar de kerk gaan want ja, dat hoort zo! Zo werden onze kinderen ouder en het werd alleen maar lastiger want hoe kon ik mijn kinderen de goede weg wijzen als ik zelf maar gewoon wat deed. Ik dwaalde steeds verder af in het geloof door bepaalde omstandigheden in ons gezin en de leegte in mijn hart werd steeds groter.

Vorig jaar, begin september, zijn we op een bijzondere manier in aanraking gekomen met Mozaiek0318. Diep geraakt werd ik keer op keer. Gewond dat was ik! Zo stuurde Hij mij naar een KINGDOM COME avond. De wereld op zijn kop, een worsteling van mijn zonden, boosheid en wrok vond plaats. Er kwam steeds meer rust in mijzelf en het begin van echt geloven werd steeds sterker. Zo mocht ik ook deelnemer zijn van de Alpha cursus. Alles viel op zijn plek, Jezus leeft! Hij is ook voor mij aan het kruis gestorven.