Manon Duchene

Ik ben Manon Duchene. Ik ben 27 jaar oud en sinds 8 jaar samen met Raymond. Samen hebben wij een dochter van 3,5 genaamd Noëlla. In juni 2016 zijn wij verhuisd van Ede naar Scherpenzeel.

Dit bericht is geplaatst op 14-04-2019

Al een paar jaar was ik bezig met het christelijke geloof, maar ik was altijd zoveel aan het twijfelen dat ik nooit de stap heb genomen om er iets mee te doen.

Een tijd geleden ben ik met een goede vriendin van mij meegegaan naar een dienst in haar gemeente. Op die avond gebeurde er iets moois.
Mijn twijfel was ineens weg en een warm gevoel van liefde kwam in mijn lichaam. Daar maakte ik de keuze om mij te bekeren naar het christendom. Dat voelde zo ontzettend goed. Er kwam een rust in mijn lichaam die ik nog niet eerder had ervaren.

In de tijd erna ben ik bezig geweest met het zoeken naar de juiste gemeente, veel gebeden voor een antwoord en toen kwam Mozaiek0318 op mijn pad. Na wat diensten online te hebben bekeken, ben ik naar een dienst geweest in Mozaiek0318. Dit voelde als thuiskomen.

Het verlangen om gedoopt te worden werd hierbij versterkt en na een tijd wist ik het zeker. Ik wil gedoopt worden om zo mijn oude leven achter mij te laten en mij volledig te geven aan God en aan Gods wil.

'ik heb een vast vertrouwen, 
ik wankel niet,
want de HEER is mijn sterkte,
Hij is mijn beschermer'
 
Jesaja 12: 2