Jessie Kalkman

Mijn naam is Jessie Kalkman en ik ben 20 jaar oud. Geloof is er bij mij met de paplepel ingegoten, iets wat er was maar waar nog geen echt besef bij lag. En nadat het een aantal jaar geleden met mij en de gezondheid van het gezin niet goed liep, was het geloof iets wat me boos maakte, want waarom gebeurde dit bij ons?

Dit bericht is geplaatst op 14-04-2019

Ik liep er van weg in plaats van naartoe, tot een half jaar geleden. Ik was me weer meer aan het verdiepen in het geloof en mijn relatie met Jezus, en toen kwam de Alpha cursus in mijn leven en zijn er zoveel dingen om mij heen maar ook in mijzelf gaan veranderen, God heeft zich aan mij laten zien.

Voorheen was ik bang, bang dat ik niet goed genoeg leef, ik niet in Gods beeld ben, dat ik niet goed genoeg ben om dat pad te gaan bewandelen, mezelf volledig over te geven aan Jezus. Het was onvoorstelbaar hoe goed ik mij in de preek van de vorige doopdienst kon vinden, het was alsof er in mijn hoofd was gekeken, alsof het voor mij was, ik moest het horen en het heeft mijn zicht veranderd.

God houdt onvoorwaardelijk veel van mij en ik wil de stap nemen en mezelf volledig aan Hem overgeven. Het leven belopen zoals Hij het voor mij bedacht heeft, mijn angst mijn zorgen mijn vreugde en dankbaarheid bij Hem neerleggen mijn hart laten vullen met Zijn liefde. 
Het enige wat ik zeker weet is dat er nog nooit en nooit iemand zoveel van mij zal houden als Hij van mij houdt. En ik ben er klaar voor om in Zijn naam onder water te gaan en boven te komen met uitzicht op een nieuw leven. Een leven met Jezus.

Ik heb me nooit thuis gevoeld in de kerk tot ik bij Mozaiek0318 kwam, en ik leerde dat een relatie met God niet om regels gaat maar juist voor volledige rust en liefde staat. Komen hoe je bent in een gemeente die klaarstaat om samen te vieren dat er een God is die ons met open armen aan het opwachten is. En ik kan niet wachten om te ontdekken wat God allemaal voor mij klaar heeft liggen!