Arnold de Koning

Op 30 juli 2017 kwam ik voor het eerst in Mozaiek0318. Op dat moment waren wij in verwachting maar wisten al dat Mats niet levensvatbaar zou zijn. Ik was erg boos en kon niet begrijpen dat God zoiets kon laten gebeuren.

Dit bericht is geplaatst op 14-04-2019

De dienst voelde als thuiskomen en de weken erna ging ik weer. In de dienst na de begrafenis werd als eerste lied ‘’God maakt vrij’’ met daarin de zin ‘’Ons verdriet wordt een lied’’ gezongen. Dit was voor mij zo’n bevestiging van God dat ik in tranen uitbarstte. Ik ben Christelijk opgevoed en geloofde op mijn manier maar toen heb ik mijn hart aan Jezus mogen geven.

Kort hierna ben ik gescheiden en begon ik te worstelen met mijn geloof. Dit kon toch niet Gods bedoeling zijn. Gelukkig leidde God me elke zondag naar Mozaiek0318. De preken leken voor mij geschreven en steeds meer begon ik de leiding van God in mijn leven te er varen. Ik kreeg zoveel rust en kon alles een plekje geven. Mede door de Alpha cursus kwam mijn geloofsgroei in een stroomversnelling en tot op de dag van vandaag mag ik tegen iedereen die het wil horen getuigen wat Jezus in mijn leven doet.

De doop speelt al langer door mijn hoofd maar elke keer had ik wel een excuus. De afgelopen periode heeft de Heilige Geest mij op het hart gelegd dat ik mij mag laten dopen en wil ik mijn keuze voor Jezus bekrachtigen door met Hem op te staan in een nieuw leven.