Corine van Viegen

Op 14 april 2019 wil ik mij laten dopen. Het is dit voorjaar 10 jaar geleden dat ik de deur van mijn hart voor Jezus heb opengedaan. Het geloof heeft altijd een plek in mijn leven gehad. Toch is het belangrijk om Jezus ook echt binnen te laten in je hart, dan kan Hij Zijn werk doen.

Dit bericht is geplaatst op 14-04-2019

Als baby hebben mijn ouders mij laten dopen en toen ik 20 was heb ik mijn geloof ook mogen belijden. Deze twee momenten in mijn leven hebben zeker betekenis voor mij. Waarom dan nu dopen? Ik weet mij hiertoe geroepen door mijn Vader.

Vijf jaar geleden heb ik heel diep gezeten door een burn-out. Het voelde alsof ik verdronk in een diepe donkere zee. Op het diepste punt heb ik een noodkreet opgeheven in gebed. Het gebed is verhoord. JEZUS IS MIJN REDDER, Hij heeft mij opgetrokken uit deze diepe donkere zee. Jezus is ook mijn HEELMEESTER, Hij geneest de wonden die ik in de loop van mijn leven heb opgelopen. Jezus is ook mijn HERDER die mij de juiste Weg wijst en mij veilig Thuisbrengt bij de Vader.

Ik wil mij laten dopen door onderdompeling om wat de onderdompeling betekend. Mijn oude leven mag ondergaan, sterven met Hem in het watergraf. Bekleed met Christus sta ik op in een nieuw leven. Hij vult mij met kracht door Zijn Heilige Geest om Hem te dienen.

Psalm 34: 8 ‘De engel van de HEERE legert zich rondom hen die Hem vrezen, en redt hen.’