We are Young #Travelreis naar Nepal

Wil je meer leren over Nepal, ben je sportief genoeg om acht dagen in de bergen te zijn en vind je het leuk om te zien hoe Arno en Ina in Nepal leven. Ga dan mee met onze Nepal reis!

Dit bericht is geplaatst op 07-02-2019

Van 25 oktober tot 9 november gaan we naar Nepal! In deze reis ga je op bezoek bij Arno en Ina van Turenhout, die daar als zendelingen werken. En maak je een achtdaagse trekking door de bergen in Nepal, waarbij je een aantal dorpjes bezoekt die getroffen zijn door de aardbeving in 2015 en nog steeds bezig zijn met het opbouwen van hun huizen. Je kan dan praktisch helpen met bouwen, voorlichting geven over hygiëne of activiteiten doen met kinderen. Daarnaast is er tijdens de reis veel tijd om met elkaar te delen en te groeien in je relatie met God en te leren van lokale christenen.

Voor de reis zal er een voorbereidingsweekend zijn met Arno en Ina en kan je meedoen met sponsoracties om de kosten van de reis te verlagen.

Nog even de feiten op een rijtje:

  • Wanneer: 25 oktober – 9 november
  • Waar: Nepal
  • Voor wie: jongeren van 21 t/m 25 jaar (tijdens de reis)
  • Wat kost het: ongeveer 2000 euro of 1500 euro als je meedoet met de sponsoracties

Geef je vóór 10 maart 2019 op via onderstaand formulier. We willen daarna ook graag met je kennismaken in een persoonlijk gesprekje met een van de leiding. Geef daarom in het formulier aan welke datum je beschikbaar bent voor een gesprek. Je krijgt dan later van ons de tijd doorgemaild. We kijken uit naar een hele bijzondere reis! Wil je meer informatie of heb je vragen, mail dan naar weareyoung.travel@mozaiek0318.nl

Inschrijven voor Nepal