Marlinde van Roekel

De eerste 18 jaar van mijn leven heb ik in Ede gewoond en ging ik elke zondag met mijn ouders mee naar de PKN, waar ik ook als kind gedoopt ben. Deze kerk paste niet zo goed bij mij en daarom wilde ik graag op zoek naar wat anders.

Dit bericht is geplaatst op 17-02-2019

Ik werd lid bij de christelijke studentenvereniging Lux ad Mosam tijdens mijn studie in Maastricht. Toch speelde tot een jaar geleden geloof amper een rol in mijn leven. Om mij heen zag ik bij veel mensen een groot geloof. Dit heeft uiteindelijk een vlammetje aangewakkerd tot een verlangen dat steeds groter werd door gesprekken met verschillende mensen die de goede vragen wisten te stellen. Voor het eerst zag ik God werken door mensen heen.

Wat ben ik dankbaar dat God mensen in mijn leven heeft geplaatst van wie ik zoveel mag leren over leven met God. Elke dag ervaar ik God steeds meer in mijn leven en daarom wil ik een bewuste keuze voor God maken. Ik wil met God gaan wandelen en gaan leven onder Gods leiding. God heeft al die tijd met open armen gewacht en er is nu niks meer dat tegenhoudt om deze stap te maken. Ik geloof dat Jezus ook voor mijn zonde is gestorven en dat we door de doop een nieuw leven mogen krijgen, een nieuw leven samen met Jezus. Ik kan niet wachten om te zien wat Gods plan is met mijn leven en hoe hij mij gaat inzetten in Zijn plan!