De Marriage Course? Eigenlijk voor iedereen!

De Marriage Course is een korte cursus voor iedereen die het huwelijk serieus neemt. Of je nu 2 of 50 jaar getrouwd bent, het uitgangspunt is dat de Marriage Course je de mogelijkheid biedt om je relatie te verdiepen of te intensiveren. Ga je deze uitdaging aan? 

Dit bericht is geplaatst op 13-12-2018

Vier avonden en twee dagen ben je er als echtpaar samen uit.
Gezellig met een hapje en drankje ga je in alle rust samen (dus niet in een grotere groep!) praten over zaken waar je in de drukte van het dagelijks leven waarschijnlijk nauwelijks aan toe komt. Geheel privé aan een tafeltje voor twee.
Aan de hand van een DVD en cursusboek komen onderwerpen aan bod als: effectief communiceren, omgaan met ouders/schoonouders, tijd nemen voor elkaar etc. De kosten voor de cursus bedragen € 160,- per stel; mocht dit onoverkomelijk zijn laat dit gerust even weten bij de aanmelding. 

We bieden de Marriage Course 2x per jaar aan. De cursus die op 7 februari begint zit al vol, maar in het najaar starten we de cursus opnieuw. Meld je snel aan via contact@mozaiek0318.nl

Voor stellen die trouwplannen hebben, bieden we de Pre-Marriage Course aan. Een goede en gezellige investering voor je relatie. Voor meer informatie hierover kun je eveneens een e-mail sturen naar contact@mozaiek0318.nl.