Alie Drost

Ik ben Alie, en woon in Veenendaal met Jan Willem en onze 2 kinderen, Ella van 4 en Jack van 2 jaar. Als baby ben ik gedoopt, maar naast dat ik op christelijke scholen zat en graag met de buren mee naar de kerk ging werd er thuis vrijwel niks met het geloof gedaan.

Dit bericht is geplaatst op 09-12-2018

Toen we vorig jaar het kerstdiner hadden van het nieuwe werk van Jan Willem werd er voor het eten uit de bijbel gelezen en gebeden. Dit raakte mij recht in m’n hart en was een emotioneel moment. Ik wist het nu zeker. Hij is de waarheid!

Onderweg naar huis heb ik aan Jan Willem verteld wat ik voelde en hij zei direct dat ik eens met iemand mee naar de kerk kon gaan en de Alphacursus kon gaan doen, waardoor ik me enorm gesteund voelde.

Die Alphacursus hebben wij uiteindelijk samen gedaan en dit heeft onze relatie enorm veel verdieping en kracht gebracht. We veranderden, werden zachter voor elkaar en zijn nu enorm sterk samen.

Momenteel ga ik zakelijk door een zware tijd, wat erg moeilijk voor me is, maar door de Heilige Geest en Jezus’ liefde voel ik me door het verdriet heen tegelijkertijd heel kalm en krachtig waar ik voorheen nooit zo kalm had kunnen blijven.

Afgelopen tijd voelde ik heel sterk de drang om gedoopt te worden tijdens de eerstvolgende doopdienst en die gedachte kreeg ik niet meer uit mijn hoofd.

Ik voel dat Jezus’ liefde voor mij onvoorwaardelijk is. Hij heeft mij een nieuw hart gegeven, geeft rust in mijn leven en gaat met mij mee door mooie en moeilijke tijden. Ik wil niks liever dan die liefde beantwoorden, mij laten dopen en mijn leven in Zijn handen leggen.