Arwin van Holten

Ik ben Arwin van Holten en sinds 27-09-2018 ben ik getrouwd met mijn mooie en lieve vrouw Ilka, dat was en is een waar feestje. Verder ben ik vorig jaar afgestudeerd in HRM en heb ik vervolgens gewerkt als Junior HR-adviseur, maar bleek ik daar niet de energie voor te hebben.

Dit bericht is geplaatst op 09-12-2018

Al in een vroeg stadium had ik last van burn-out klachten (dit begon kort na mijn afstuderen en heb ik nu ca. 1,5 jaar last van), waardoor mijn contract niet werd verlengd. Daardoor zit ik nu in de Ziektewet en kan ik eindelijk thuis tot rust komen. Deze tijd zie ik als een woestijnperiode, het is zwaar, maar mijn karakter wordt gevormd en mijn relatie met God groeit.

Ik ben geboren in Houten in een predikantsgezin. Mijn vader was/is dominee en mijn moeder werkte in een verpleegtehuis. Daarnaast heb ik twee oudere zussen. 
Na mijn studie ben ik het EH-traject gaan doen om te ontdekken welke HBO studie ik wilde doen, maar ook verdieping  te vinden in mijzelf en geloof. Tijdens dit ‘tussen-halfjaar’ heb ik God pas echt persoonlijk leren kennen.

Ik wil mij laten dopen omdat Jezus de Weg, de Waarheid en het Leven is. Alleen in die Waarheid kan ik vrijgemaakt worden en mijn oude leven afleggen. In de meest neerslachtige momenten van mijn leven greep Hij telkens weer mijn hand en trok Hij mij uit de put. Nu wil ik door de doop bekrachtigen dat ik ook voor Hem kies en Hem wil volgen. Ik erken dat ik Jezus nodig heb als mijn Redder en Verlosser.

Ik denk al lang na over belijdenis en dopen en vond het moeilijk daarin een keuze te maken, dat komt mede doordat ik als kind ook gedoopt ben. De laatste maanden heeft de Heilige Geest meerdere keren op mijn hart gelegd dat ik mij mag laten dopen en ik wil nu op die uitnodiging ingaan.