Rick Gerritse

Mijn naam is Rick Gerritse en ik ben 16 jaar. Ik heb 1 broer, 1 zus en liefdevolle ouders. Ik werk bij Roelofsen en ga 1 dag in de week naar school.

Dit bericht is geplaatst op 09-12-2018

Waarom ik mij wil laten dopen? Ik wil mijn hele verleden achter me laten en mijn nieuwe leven beginnen met mijn Verlosser.
Als kind werd ik erg gepest. Daar heb ik lang last van gehad, ik had weinig zelfvertrouwen, en heb meerdere keren zelfmoord overwogen. 
Gelukkig heb ik dat niet gedaan, voor mijn familie maar ook omdat Hij andere plannen met mij heeft.

Na de zomervakantie 2017 ging het beter. In deze periode ging ik samen met mijn ouders naar een dienst van Mozaiek0318. Gelijk voelde ik me thuis en hier begon ik pas echt te voelen van Gods liefde. Nu kon ik echt bouwen op een relatie met God. Die relatie was er snel, en bij de eerste doopdienst waar ik bij was in Mozaiek0318 heb ik ervoor gekozen dat ik 100% op God ga vertrouwen en Hem wil volgen heel mijn leven. 
Ook kreeg ik op mijn hart dat ik mij moest laten dopen... alleen deed ik dit niet. Nu, iets meer dan een jaar verder weet ik het zeker, Hij wilt dat ik me laat dopen. Ik wil in Zijn naam de wereld helpen en geloof dat ik mij hiervoor, net als dat bij Jezus gebeurde mag reinigen in het water van de doop.