Esmee Brouwer

Ik ben Esmee, opgegroeid in het kleine dorpje Zwartebroek en ben daar als baby gedoopt. Naast dat wij af en toe naar de kerk gingen, had ik zelf niets met het geloof.

Dit bericht is geplaatst op 09-12-2018

Een aantal maanden geleden lag ik in bed en dacht ik na over de doop. Eerst stelde ik de vraag aan mezelf waarom ik gedoopt wilde worden, maar snel daarna dacht ik ‘waarom wil God dat ik mij laat dopen?!’ En Hij liet het mij zien..

Vanaf mijn 14e is mijn verjaardag altijd erg moeilijk voor mij geweest. Op deze dag is er thuis veel mis gegaan en ben ik een vriend verloren. Daardoor linkte ik deze dag altijd aan pijn, verdriet en duisternis. Na een lang proces, waarin ik veel domme fouten heb gemaakt, stond God met open armen op mij te wachten! Hij liet mij zien dat ik alle pijn en verdriet niet alleen hoefde te dragen maar ik het bij Hem neer mocht leggen.
Nu laat hij mij zien dat mijn verjaardag, 9 december, niet meer in het teken van verdriet en pijn hoeft te staan. Maar dat dit een dag van hoop en leven is! Want God heeft mij nieuw leven gegeven!