Marijn Hoek

Ik ben Marijn, ik ben 20 jaar, woon in Lieden en ik studeer als Technische Specialist auto voertuigen op het Summa College in Helmond. Het fascineert mij om meer te weten te komen over de ‘auto van de toekomst’ en later een ander mee te helpen en te begeleiden.

Dit bericht is geplaatst op 09-12-2018

Ik ben thuis christelijk opgevoed. Als een jong kind was ik er niet heel erg mee bezig omdat ik niet echt wist wat ik er nou bij moest voelen en wat ik er mee moest doen. 
Op een dag kwam mijn moeder naar mij toe en vroeg aan mij of ik een keer mee wilde gaan naar Mozaiek0318. Ik ging mee omdat ik nieuwsgierig was naar wat voor een kerk dit was. Ik kwam erachter dat dit wel een kerk was voor mij, omdat er op mijn manier wel over het geloof gepraat werd.
Na een paar keer naar Mozaiek0318 geweest te zijn, ging ik een keer naar een doopdienst. Toen kwam er een jongen op het podium die in tranen stond en zei ‘ik wil niet meer zo leven, ik wil samen met God leven!!’ Toen hij dit uitsprak voelde ik in één keer een warme gloed door me heen gaan en voelde ik dat God in mijn hart kwam. Ik had mij nog nooit zo verlost en vrij gevoeld in mijn hele leven en de tranen stonden in mijn ogen. 
Toen wist ik ‘JA IK WIL GOD DIENEN VOOR DE REST VAN MIJN LEVEN EN IEDEREEN VERTELLEN OVER GOD, WANT DIT IS HET LEVEN!!!

Ik wil mij laten dopen omdat ik nu echt God voel in mijn hart en een nieuwe start wil maken samen met Hem zodat ik samen met God het leven kan gaan zo als Hij dat wil.