Sifra van Noppen

Mijn naam is Sifra van Noppen en ik ben 20 jaar. Ik ben opgegroeid in Ridderkerk bij mijn ouders, twee broers en zus. Ik woon nu 2 jaar in Ede in een groot studentenhuis en ik volg de schrijftolkopleiding (tolk voor doven/slechthorenden) in Utrecht. Ik ben sinds anderhalf jaar samen met mijn vriend, die ik ook in Ede heb leren kennen.

Dit bericht is geplaatst op 09-12-2018

Als kind werd ik met het geloof opgevoed, ik heb veel meegekregen van mijn ouders en daardoor was ik ook zelf bewust bezig met Jezus. Rond de tijd dat ik op de middelbare school kwam ik in een hele heftige tijd in mijn leven terecht. Dit heeft lang geduurd en ik was minder met God bezig. 
Toen ik mijn vriend ontmoette ging ik mij langzamerhand weer interesseren in God, en realiseerde ik dat de enige weg naar vrijheid Jezus is, dat Jezus is gekomen om ook mijn gebrokenheid te helen. En dat heeft Hij ook gedaan! 

Ik wil graag gedoopt worden omdat God mij heeft getrokken uit de macht van de duisternis en overgezet heeft in het Koninkrijk van de Zoon van Zijn liefde. En daar wil ik voor altijd blijven en van getuigen.