Margreet van den Berg

Ik ben Margreet van den Berg, 27 jaar en woon in Putten. Sinds december heb ik een relatie met Henry. Als kind ben ik gedoopt en Christelijk opgevoed. Hier ben ik dankbaar voor.

Dit bericht is geplaatst op 07-10-2018

In mijn tienerjaren sprak ik weinig over mijn gevoel, dat hield ik voor mezelf. Ik bewoog mee met de mensen om mij heen, maar best wel gesloten en onzeker. Toen ik ouder werd bloeide ik langzaam open. Een verlangen naar meer van God groeide.

Als ik terug kijk op afgelopen jaar en de jaren ervoor zie ik dat God mij heeft geleid. Niet altijd is het gelopen zoals ik hoopte of verwachte, met ups en downs, maar in alles wandelde God naast mij en heeft Hij mij gedragen waar ik het niet kon. God heelt de pijnlijke wonden uit het verleden en leert mij om te vergeven en mensen te zien en lief te hebben zoals Hij ze ziet, lief heeft en heeft bedoeld.

Ik dacht al langer na over de doop, maar elke keer had ik redenen om het nog niet te doen. Het laatste jaar kwam de doop elke keer terug en raakte me in mijn hart om de keuze te maken, de stap te zetten. 
Wetend dat ik het niet alleen kan, dat ik ben geliefd en aanvaard door God door Zijn genade, wil ik mij laten dopen. 

Dwars door alles heen vertrouw en geloof ik dat God mijn Vader is en ik Zijn kind mag zijn. 
Ik ben God dankbaar voor wie Hij is en voor alles wat Hij heeft gedaan.
Jezus heeft Zijn leven voor mij gegeven en met de doop wil ik mijn leven, mijn hart, alles aan Hem overgeven.
Ik wil ‘Ja’ zeggen, Zijn leerling zijn en Hem volgen mijn leven lang.