Jeanine van der Boon

Hi, mijn naam is Jeanine en ik ben 21 jaar. Ik ben opgegroeid in een liefdevolle, christelijke familie. Mijn moeder heeft mij als kleine baby laten dopen en daar ben ik haar nog steeds dankbaar voor. Het is een belofte waar ik nu verder op wil en mag bouwen.

Dit bericht is geplaatst op 07-10-2018

Er was een periode in mijn leven waarin ik God niet kon aanvaarden als mijn liefdevolle Vader en niet begreep waarom Hij bepaalde dingen liet gebeuren in mijn leven. Samen met Lisa ging ik voor de eerste keer naar Mozaiek0318. Het opende mijn ogen. De gesproken woorden, het mogen komen zoals je bent, de aanbidding, de aanwezigheid van God die zo voelbaar was. Het voelde als thuiskomen. Mijn zoektocht naar God en wie ik bij Hem mocht zijn begon.

Dit bleek de plek waar ik God beter mocht leren kennen en waar ook mijn toekomstige man rondliep. Inmiddels ben ik verloofd met Melvin. Een zegen van God waar ik Hem ontzettend dankbaar voor ben.

Ik mag nu weten dat God een plan heeft met mijn en jouw leven en Hij je zo graag als Zijn gelukkige kind ziet. Ik zeg ‘JA’ tegen God en leg vol vertrouwen mijn leven in Zijn handen. Wat ben ik benieuwd naar wat Hij voor ons in petto heeft!

Laat mij in de morgen uw liefde horen, in u stel ik mijn vertrouwen, wijs mij de weg die ik gaan moet, mijn ziel verlangt naar u. Psalm 143:8