Startweekend 2018

De voorbereidingen voor het startweekend op 15 en 16 september zijn in volle gang! 

Dit bericht is geplaatst op 15-07-2018

Zaterdagmiddag 15 september starten we het seizoen feestelijk met een Mozaiek kidsmiddag. Alle kinderen van 4 t/m 12 jaar zijn vanaf 13.45 uur van harte welkom. Om 14.00 uur starten we met het activiteitenprogramma wat tot 16.45 uur duurt. Ouders zijn deze middag van harte welkom om mee te helpen bij de activiteiten! Het kidsprogramma heeft een begin- en eindtijd, tussentijds halen of brengen van de kinderen is daarom niet mogelijk.

Om 17.00 uur gaat de ‘Food Market’ open voor zowel de kinderen als volwassenen. Ontmoet elkaar met een hapje en een drankje. Van pizza tot broodje hamburger met friet, er is voor ieder wat lekkers te vinden! Rond 19.30 uur sluiten we de dag af. 

Aanmelden & kosten
Om het kids programma en de Food Market goed te kunnen voorbereiden is het belangrijk dat je je vooraf inschrijft via Mijn Mozaiek.

We bieden het programma kosteloos aan, maar zouden het erg op prijs stellen wanneer je een vrijwillige bijdrage per persoon doneert om zo de kosten te dekken. Dit kan eenvoudig via Ideal bij inschrijving.

Goed om te weten: de gemiddelde kosten voor deze middag en avond zijn € 7,50 per volwassene en € 5,- per kind (t/m 17 jaar). 

Vrijwilligers gezocht
Tot slot: de organisatie van deze dag kunnen we niet zonder de inzet van vrijwilligers. Er is hulp nodig voor 1) de opbouw, 2) de catering, 3) de kids activiteiten en 4) het opruimen. Bij het aanmelden kun je direct aangeven waarbij je wilt helpen. Mogen we op jouw hulp rekenen?

Zondag 16 september is de eerste zondag van het nieuwe seizoen. Ido Buwalda gaat voor in beide diensten (9.30 uur en 11.45 uur). We zien vol verwachting uit hoe God Mozaiek0318 wil inzetten tijdens dit nieuwe seizoen!