Susanna van der Ham

Ik ben Susanna van der Ham, en ben 22 jaar oud. Woon op kamers in Ede en studeer Verpleegkunde. Ik kom uit een gezin van 5 kinderen.

Dit bericht is geplaatst op 24-06-2018

Ik heb niet echt een dag waarop ik tot geloof ben gekomen. Het geloof is altijd aanwezig geweest in mijn leven, maar ik merk de laatste tijd wel het verschil tussen het weten en kennen van God (het ervaren van Zijn aanwezigheid).

Omdat ik een tijdje niet zo lekker in mijn vel zat heb ik daarvoor hulp gezocht. Dit was/is een moeilijk proces maar helpt mij verder (en heeft geholpen). Tijdens dit proces heb ik Gods aanwezigheid mogen ervaren, wat mij heeft doen beseffen dat God er altijd en overal is (ook in het lijden) maar dat Hij zich niet opdringt. Hij wil deel uit maken ook van alle moeilijke momenten, maar dan moet ik Hem wel toelaten. Daarvoor hoef ik niet perfect te zijn, maar mag ik juist zoals ik ben naar God toegaan. God houdt van mij zoals ik ben, en ik ben Zijn kind!

Ik wil gedoopt worden omdat ik mijn leven aan God wil geven. Door de doop wil ik laten zien aan God dat ik Hem nodig heb, ik kan het niet alleen. Hem wil ik volgen elke dag weer!