Liesbeth Rozemuller

Ik ben Liesbeth en ik ben 26 jaar. Ik woon samen met mijn vriend in Ede. In ons huis wonen ook nog 2 poezen en 1 hond. Sinds januari werk ik als gastouder bij de gezinnen thuis. Ik ben opgegroeid in Dalfsen. Daar woonde ik samen met mijn ouders, mijn oudere broer en zus.

Dit bericht is geplaatst op 24-06-2018

Toen ik op mijzelf woonde ben ik ook een tijd niet meer naar de kerk geweest. Maar toen ik in Ede kwam wonen hoorde ik via mijn vriend van Mozaiek0318 en ik merkte dat mijn nieuwsgierigheid gewekt was. Zo gezegd zo gedaan, ik ging samen met hem naar de kerk, wat was dat een verschil met de kerkdiensten die ik gewend was.

Nu zit ik alweer bijna 4 jaar in deze kerk en daar ga ik elke zondag weer met plezier en vol verwachting heen. Ook merk ik dat ik een andere kijk op het geloof heb gekregen en het doet mij steeds meer en meer. 2 jaar geleden heb ik getwijfeld of ik me liet dopen, omdat ik ook gedoopt ben als kind en mijn familie er anders tegen aan keek dan ik wachtte ik.

Nu wil ik niet meer wachten, ik wil Jezus volgen! Ik wil laten zien dat ik bij Hem hoor en heb ik de stap gezet.

Ik wil mij dopen omdat ik Jezus wil volgen, ik wil mijn oude leven achter laten en een nieuw leven ingaan met Hem! Ik wil Hem eren.