Jet Heijstek

Mijn naam is Jet Heijstek. Ik ben 26 jaar en gelukkig getrouwd met Chiel-Jan. Ik ben opgegroeid in Kesteren in een leuk gezin. Mijn ouders hebben ons altijd meegenomen naar de kerk en een christelijke opvoeding gegeven. Je kent het wel: Elly & Rikkert liedjes, als tiener mee op HGJB Scholieren Weekend en jaarlijks naar de EO-Jongerendag.

Dit bericht is geplaatst op 24-06-2018

Tijdens een catechisatie seizoen bij de Hervormde kerk in Ochten, waar het leven van Jezus werd besproken, heb ik Hem echt leren kennen. Jezus: een bijzondere, intelligente man met oog voor alle mensen om Hem heen. Een inspiratiebron voor mijn leven.

Sinds mijn 20e ben ik aangesloten bij Mozaiek0318. In de Shelter volgde ik al een informatieavond over dopen en besloot ik dat ik via de doop ‘JA’ wilde zeggen tegen God. Vaak heb ik op het puntje van mijn stoel gezeten tijdens een oproep om na een doopdienst naar voren te komen. Nu is het moment aangebroken en kies ik door Hem en met Hem om het doopbad in te gaan.

Ik wil graag gedoopt worden omdat ik, net als de kamerling uit Ethiopië, geloof dat Jezus Christus de Zoon van God is (Hand. 8:37). Waarom zou ik niet gedoopt worden?