Wim van Middendorp

Ik ben Wim van Middendorp, getrouwd met Annette. We hebben samen twee jongens Foppe 16 jaar, Jelke 15 jaar en zijn in 1995 met elkaar getrouwd. Tim van 30 jaar komt uit een eerder huwelijk.

Dit bericht is geplaatst op 24-06-2018

Ik werk bij de gemeente Renswoude in de buitendienst, waar we jaren mochten wonen en kerken (PKN). Vanaf de Shelter zitten we al bij Mozaiek0318, waar in wij ons thuis mogen voelen en ons mogen voeden. Door het jeugdwerk bij DTV mocht ik getuigen zijn van Gods kracht die zich daar openbaarde. Sinds drie jaar woont (mantelzorg) mijn schoonvader achter ons, en genieten we zelfs van Veenendaal.

Ik ben geboren in Scherpenzeel in een gezin van 5 kinderen. Mijn ouders waren daar actief bij de Vrij Evangelische gemeente betrokken.  Dankbaar en gezegend ben ik dat hier mij wortels liggen. Ook al ging mijn leven niet echt over rozen en was ik zeer kwaad op God dat Hij het toe liet om binnen 10 jaar mijn zus van zestien, mijn moeder en mijn vader thuis te halen. Tevens was ik gescheiden en had een kind. Nog nooit heb ik mij zo ellendig gevoeld en dit geuit bij God. Als antwoord kreeg ik ‘wees niet kwaad’. Mij geloof kon en wilde ik niet opgeven. Maar ik kon het niet rijmen; een God van Liefde? Nu heb ik mij rust gevonden,  geen antwoord maar vertrouw volledig op God in alles.
In die overtuiging zijn wij naar Veenendaal verhuisd en mogen we schoonvader mantelzorg geven. In die overtuiging ga ik volgend jaar naar de bijbelschool en hoop daarna te mogen werken en leren in de palliatieve zorg als stervensbegeleider.

Ik kan niet anders dan God danken voor Zijn zegeningen door alles heen. Mijn wil is om met Hem mijn verdere leven te delen in alles. Hem wil ik dienen en prijzen ook al is het ongemakkelijk. Heel de wereld mag het zien Hij is mijn God. Door Hem wil ik voor andere dienstbaar zijn.