Annette van Middendorp

Ik ben Annette, getrouwd met Wim, moeder van 2 heerlijke pubers van 15 en 16. Ik werk parttime als woon-zorgbegeleidster in een verpleeghuis.

Dit bericht is geplaatst op 24-06-2018

Ik groeide op in Scherpenzeel in een stabiel gezin. Mijn basisschooltijd was niet altijd even leuk en “erbij horen” was daar niet altijd vanzelfsprekend. Ondanks dat ik meerdere leuke vriendinnen had en het op de middelbare school veel prettiger was, heb ik altijd een bepaalde onzekerheid gehouden. 
Inmiddels ben ik alweer 23 jaar gelukkig getrouwd met Wim en we kregen samen 2 jongens. Wim had al een zoon en met hem en zijn familie is een warm contact, wat hartstikke fijn is.

De manier van, of eigenlijk het gebrek aan, werkelijke beleving van het geloof maakte dat we als gezin gingen zoeken naar een gemeente waar we verder konden groeien in ons geloof. Dat vonden we bij Mozaiek0318. 

Ik heb de vervelende eigenschap dat ik dingen vaak uitstel. Ik las onlangs een verhaal van Okke Jager over het feestmaal dat De Heer laat bereiden voor de mensen van de straat. Het geeft ook mijn persoontje goed weer; ik meen vaak nog te druk te zijn voor stille tijd, bijbel lezen en andere vormen om mij op Hem te richten. Ik verzuim om mijn feestkleding aan te trekken en mij te verheugen op het Grote Feest en anderen hierover vertellen laat ik ook liever aan anderen over die dit beter kunnen.  
Maar toch…. ik ben ook genodigd en wie ben ik om het geweldige geschenk niet aan te nemen. Het is tijd om volmondig JA te zeggen en daarnaar te leven. Om mijn terughoudendheid los te laten en te vertrouwen op Zijn leiding en bescherming. Daarom wil ik mij laten lopen.