Nacht van Gebed in Veenendaal

Wereldwijd worden miljoenen christenen vervolgd omdat ze geloven in de Here Jezus. Zij vragen keer op keer om gebed, want ze ervaren dat we bidden! Zij zien en voelen het effect van ons gebed. Om aan hun vraag gehoor te geven, houdt Open Doors jaarlijks een Nacht van Gebed op diverse locaties in Nederland. Met opzet ’s nachts omdat juist dan veel vervolgde christenen het extra zwaar hebben. Bid mee!

Dit bericht is geplaatst op 22-05-2018

Jummai uit Nigeria vertelt na een aanval op haar dorp: “Elke avond zijn we bang dat we ’s nachts wederom worden aangevallen. ’s Ochtends dank ik God telkens opnieuw voor Zijn bescherming.” Als christenen maken we deel uit van hetzelfde Lichaam. Bid je mee voor onze broers en zusters zoals Jummai? Deze nacht staan christenen centraal uit onder meer Nigeria, Eritrea, de moslimwereld en Centraal-Azië.

Kom naar de Nacht van Gebed voor de vervolgde kerk!
Wanneer:            1 en 2 juni
Waar:                  Maranatha (wijkgebouw bij de Julianakerk achter boekhandel De Rank) te Veenendaal
Tijdstip:               1 juni 21.00 start tot 2 juni 5.00 uur 

Je kunt er ook voor kiezen om een deel van de avond/ nacht mee te bidden. Loop gerust binnen! Tijdens de nacht horen en zien we de verhalen van vervolgde christenen via een dvd en ondersteunen we hen door gebed. De getuigenissen die we horen, zijn een bemoediging voor ons! Kom alleen, samen of met je L2M groep. Welkom!

Voor meer informatie: contact@mozaiek0318.nl